فلفل یکی از پرمصرفترین ادویهها در آشپزی و خانهداری است. در این مقاله قصد داریم شما را با انواع فلفل و کاربردهای آن در آشپزی آشنا کنیم. فلفل سیاه، سفید، قرمز و سبز، همه از یک گیاه تهیه میشوند. رنگ فلفل به زمان برداشت و شیوه عمل آوردن آن بستگی دارد. فلفل فواید زیادی دارد. مصرف فلفل سیستم هاضمه را تقویت میکند و به گردش خون سرعت میبخشد. کاشت فلفل بهتدریج در کشورهای نزدیک به منطقه مالابار هم که آب و هوای مشابهی دارند رایج شده، از جمله سریلانکا، مالزی، اندونزی و تایلند. در حال حاضر صادرکنندگان جدیدی مانند ویتنام و برزیل به جمع این کشورها پیوستهاند. فلفل پیش از بستهبندی باید ابتدا از ساق و برگ و گرد و خاک جدا شود. فلفل پس از خشک شدن در رنگهای سیاه، قرمز و سفید یافت میشود. انواع فلفل متناسب با کیفیت و رنگ و بو، قیمتهای متفاوتی دارند.
نقش جلبک دریایی در کشاورزیگل و گیاه ظرافت
بازدید : 262
چهارشنبه 29 تير 1401 زمان : 6:35