خربزه دارای ارقام زیادی است. خربزه پوست سبز دارای پوست سبز رنگ تیره است و چروکهای بزرگی بر روی پوست وجود دارد. خربزه پوست سبز دارای گوشت سبز رنگ است. خربزه خاتونی دارای پوست زرد به همراه خطوط موازی سبز کمرنگ و میوه به صورت دوکی شکل کشیده با گوشتی سفید و مایل به زرد میباشد. خربزه سرشار از ویتامین A و C است. خربزه گوشت زرد میوهای مناسب برای افرادی است که در روزهای گرم تابستان به دنبال یک میوه شیرین و تازه میگردند. این میوه معمولاً به خاطر پوست صاف و گوشت رنگ زردشناخته شده است و یکی از محبوبترین اعضای خانواده Cucumis melo همراه با هندوانه و طالبی است. خربزه گوشت زرد همچنین دارای ارزش غذایی بالایی است. از ویتامین B تا زینک، هر تکه از این میوه حاوی ویتامینها و مواد معدنی مختلفی است. اندازه آن معمولاً از کوچک تا متوسط در شکل گرد یا بیضیشکل است. برخلاف سایر خربزههایی که در آبوهوای گرمسیری رشد خوبی دارند، خربزه گوشت زرد در مناطق گرم و خشک بهتر رشد میکنند.
معرفی برخی ارقام هندوانهگل و گیاه ظرافت
بازدید : 291
چهارشنبه 22 تير 1401 زمان : 0:22